Video : Tipsbladet
Bundesliga

Rønnow om manglende spilletid: Fornemmer, at klubben stadig har stor tillid til mig

Det er ikke blevet til meget spilletid i Frankfurt for den danske målmand, der dog fornemmer, at klubben stadig har stor tillid til ham.

Frederik Rønnow skiftede i sommeren 2018 tilværelsen i Brøndby IF ud med tyske Eintracht Frankfurt. Hensigten med skiftet var at få fast spilletid i Bundesligaen, men intentionen blev hurtigt fejet af vejen, da målmanden blev skadet under den første træning. 

Frankfurt valgte herefter at hente Kevin Trapp på en lejeaftale i Paris Saint-Germain, og siden da har Rønnow haft lange udsigter til fast spilletid. Danskeren erkender, at sæsonen ikke har været optimal for ham, men samtidig tror han på, at der stadigvæk er tillid til ham. 

- Det har ikke været en optimal sæson for mig. Der har været meget lidt spilletid. Men jeg fornemmer, at klubben stadig har stor tillid til mig. Men det bliver afgørende, om Kevin bliver eller ej. Bliver han, er det en ny situation, og så må vi tage den til den tid. Vi må se, hvad der sker efter pausen. Jeg prøver at blande mig så lidt som muligt, siger han ifølge sport.tv2.dk.

Landsholdskeeperen understregede i øvrigt, at han ikke ønsker endnu en sæson i skyggen. 

Frederik Rønnow har i alt spillet seks kampe for Eintracht Frankfurt i denne sæson.