Video : Tipsbladet
Superliga

Retov og tidligere Silkeborg-træner bliver assistenter for Niels Frederiksen

Brøndby har sammensat et nyt trænerteam, der skal hjælpe Niels Frederiksen, og her har klubben hentet en tidligere cheftræner til klubben.

Niels Frederiksen er blevet præsenteret som ny Brøndby-træner, og i forbindelse med ansættelsen af den nuværende U21-landstræner er der også blevet sammensat et nyt trænerteam.

De seneste måneder har Martin Retov været cheftræner for Brøndby, men fremover kommer han igen til at være assistenttræner. Derudover er den tidligere FC Fredericia- og Silkeborg IF-træner, Jesper Sørensen, også blevet hentet ind som assistenttræner.

- Vi har været grundige i vores arbejde, og brugt den tid der skulle til, for at vi kunne få den helt rette trænerkonstellation. Derfor er jeg også rigtig glad i dag, da vi har fundet den trio, vi mener, er den rette for os. Det har været afgørende at få sammensat et dygtigt trænerteam, der brænder for opgaven og for Brøndby IF. Niels, Martin og Jesper har stærke kompetencer, der supplerer og styrker hinanden, og jeg er ikke i tvivl om, at de sammen kan løfte de opgaver, vi har stillet dem overfor, så jeg er en yderst tilfreds sportsdirektør i dag, fortæller Ebbe Sand til Brøndbys hjemmeside.

- Martin har været en utrolig vigtig brik for os i dette puslespil. Han kender klubben bedre end de fleste, og han er stærk i relationerne med spillerne og staben, som alle har respekt og stor tillid til ham. Martin ved, hvilken mentalitet der kræves, når man spiller i Brøndby IF, og han er god til at få spillerne til at gå ind til træning og kamp med den rette gnist. Derfor er vi utrolig glade for, at Martin har takket ja til opgaven.

- I Jesper Sørensen får vi en taktisk stærk og analytisk meget dygtig assistenttræner, som er yderst detaljeorienteret. Jesper er dygtig til at få det meste ud af de spillere, han arbejder med, og gennem sin taktiske indsigt vil han kunne give spillerne ekstra våben i deres spil og dermed udvikle dem og holdet. Med Martin og Jesper ved Niels side, har vi en kommende trænerkonstellation, jeg ikke er i tvivl om vil lykkes.

Brøndby holder samtidig fast i Claus Fallentin, Lars Høgh, Ahorn Thode, mens også Matthias Borst bliver på Vestegnen.