Video : Tipsbladet
Champions League

Van Dijk tænker ikke på Ballon d'Or: Messi fortjener den

Selvom Virgil van Dijk har spillet en imponerende sæson, så tænker han ikke på Ballon d'Or. Den mener hollænderen, at Lionel Messi fortjener.

Virgil van Dijk har markeret sig som en af verdens absolut bedste forsvarsspillere i denne sæson, og lørdag aften satte han kronen på værket, da han med endnu en bundsolid præstation var med til at sikre Liverpool Champions League-trofæet. Tottenham blev besejret med 2-0. 

Den bomstærke hollænders gode præstationer har fået nogle til at nævne, at han bør være med i kapløbet om titlen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d'Or. Van Dijk mener dog ikke, at han bør være i betragtning til hæderen.

- Jeg synes, at Messi er den klart bedste spiller i verden. Han fortjener den ligeså længe, han spiller. Så Ballon d'Or er ikke noget, jeg tænker på. Hvis det skulle ske, ville jeg selvfølgelig tage prisen med glæde, men jeg tror ikke, der er en mulighed for det. Han er stadig verdens bedste spiller, selvom han ikke er i Champions League-finalen, sagde van Dijk efter finalen ifølge AS. 

Virgil van Dijk blev kåret til årets spiller i Premier League i denne sæson.