Video : Tipsbladet
1. division

Næstved forfremmer salgschef til ny direktør

Peter Nielsen, der i de seneste år har været salgschef, bliver Næstved Boldklubs nye direktør. Det bekræfter hovedpersonen selv overfor SN.dk.

I sidste weekend kom det frem, at Næstved Boldklub havde valgt at skille sig af med cheftræner Michael Hemmingsen og direktør Jacob "Gaxe" Gregersen. Nu er klubbens nye direktør fundet, og det er et velkendt ansigt i Næstved Boldklub-regi. 

Det bliver nemlig Peter Nielsen, der skal varetage posten som direktør i klubben, og han er en mand med mange år på bagen i Næsted Boldklub, hvor han de seneste syv år har haft rollen som salgschef. Peter Nielsen ser frem til rollen som direktør, der ifølge ham er en stor mulighed.

- Det bliver først og fremmest spændende at få lov til at være med til at sætte kursen for klubben i de kommende år. Jeg ser det her som en stor mulighed for at bringe klubben tilbage mod sine historiske rødder, samtidig med at vi skal fortsætte den positive sportslige og kommercielle udvikling, som Næstved Boldklub har været inde i de seneste år, siger han ifølge sn.dk

Ud over at have været salgschef, har Peter Nielsen også en fortid som assistenttræner i Næstved Boldklub gennem seks sæsoner.