Video : Tipsbladet
Generelle

FC Helsingør fastansætter trænervikar

Omid Namazi har fået omsat rollen som vikarierende cheftræner med en fastansættelse, der betyder, at han fortsætter med at stå i spidsen for FC Helsingør i næste sæson.

I april valgte FC Helsingør at fyre den daværende cheftræner Peter Feher, hvorefter man ansatte Omid Namazi som vikarierende cheftræner i resten af sæsonen. 

Siden da har den amerikanske træner imponeret bestyrelsen i Helsingør-klubben så meget, at han nu er blevet udstyret med en permanent aftale, der løber i hele næste sæson. Sportsdirektøren i Helsingør-klubben, Matt Barnes, er glad for, at man har formået at holde på den amerikanske træner. 

- Vi er begejstrede for, at det er lykkedes os at sikre os Omid Namazi for klubben i 2019/20-sæsonen. Omid er en fremragende tilføjelse til FC Helsingørfamilien og det projekt vi er ved at bygge op. Vi var klar over, at der skal et helt specielt sæt værktøjer hos en cheftræner til styre klubben ind i fremtiden, og Omid har det hele. Han har et fremragende CV, når det handler om at udvikle unge talenter, og han har omfattende erfaring med at lede og evaluere professionelle fodboldspillere og -hold, siger sportsdirektøren ifølge klubbens hjemmeside. 

FC Helsingør får da også brug for en god træner, da de nu er at finde i 2. Division, efter de i to sæsoner er rykket fra Superligaen til 1. Division og nu videre ned i landets tredje bedste række. 

Omid Namazi får selskab af landsmanden Brian O'Donnell, der er klubbens nye assistenttræner.