EM

Tidligere Brøndby-stjerne sikrer Finland sejr

Teemu Pukki blev dobbelt målskytte, da Finland vandt 2-0 over Bosnien.

Finland havde i de to første runder fået tre point, så for at holde sig helt inde i kampen om en billet til EM, skulle de gerne vinde dagens opgør mod Bosnien.

Den tidligere Brøndby IF-spiller Teemu Pukki var med på holdkortet, og han var meget synlig i starten, hvor han blandt andet havde et forsøg på kanten af feltet, som dog nemt blev pillet.

Ingen af de to hold formåede at score i første halvleg, og derfor gik de til pause med 0-0.

I stedet kom der hul på bylden i anden halvleg. Efter 55 minutter satte Teemu Pukki køligt bolden i nettet til 1-0.

Selvsamme Pukki fordoblede føringen et kvarter senere, da han lobbede bolden over målmanden i mål til 2-0.

Det blev kampens sidste mål, og sejren på 2-0 bringer dermed Finland op på seks point efter tre kampe.