Dansk træner nærmer sig norsk topjob: Vi er i slutfasen af diskussionerne
Foto: Getty Images
Skandinavien

Dansk træner nærmer sig norsk topjob: Vi er i slutfasen af diskussionerne

Henrik Pedersen bliver ifølge Drammens Tidende ny cheftræner for Strømsgodset. Det vil hverken danskeren selv eller den norske klub bekræfte, men direktøren fortæller, at klubben er tæt på at få en ny træner på plads.

Det tyder på, at Henrik Pedersen snart kan sende en positiv besked til jobcentret. Træneren, der har gået uden arbejde, siden Eintracht Braunschweig fyrede ham i oktober, er tæt på at overtage norske Strømsgodset. Det skriver lokalavisen Drammens Tidende.

Det vil hverken Pedersen selv eller Strømsgodset bekræfte, men VG har talt med klubbens direktør, der gerne vil sige så meget, at den er tæt på at have en trænerløsning på plads.

- Jeg vil ikke kommentere navne af respekt for de andre, som er en del af processen, men jeg kan sige, at vi er i slutfasen af diskussionerne nu, lyder det fra Dag Lindseth Andersen til VG.

Trænerjobbet i Strømsgodset har været ledigt, siden Bjørn Petter Ingebretsen trak sig 15. maj. Henrik Pedersen har foruden Braunschweig været cheftræner i HB Køge, mens han også har været assistenttræner i Union Berlin og haft en række forskellige stillinger i Red Bulls fodboldkonglomerat.

Får danskeren jobbet i Strømsgodset, kan han se frem til at overtage et hold i den gale ende af tabellen. Klubben vandt ellers pokalturneringen i fjor og mesterskabet så sent som i 2015, men efter 10 kampe af indeværende sæson ligger holdet på 12. pladsen. Der er bare to point ned til nedrykningspladserne.