Video : Tipsbladet
Landshold

Efter dansk U21-nederlag: Der er konkurrence om pladserne

U21-EM starter for Danmarks vedkommende på mandag med en kamp mod Tyskland. Generalprøven gik ikke specielt godt.

Niels Frederiksen og det danske U21-landshold havde bare en enkelt U21-landskamp at bruge som forberedelse til den slutrunde, der for Danmarks vedkommende indledes på mandag, men det gik ikke som håbet for det danske hold, der tog fra pågøret mod Kroatien med et nederlag på 0-1.

Nu skal Niels Frederiksen skrue på knapperne frem mod det vigtige møde mandag mod Tyskland, og det er langt fra givet, at de 11, der spillede fra start mod Kroatien, gør det igen på mandag.

- Nogle trænere stiller med den startformation, som de vil stille med til slutrunden den første time af den sidste testkamp. Jeg sagde på forhånd til mine spillere, at det var ikke min plan. Og der var nogle af de spillere, der kom ind i den her kamp, der gjorde det udmærket. Der er konkurrence om pladserne, siger Niels Frederiksen til Ekstra Bladet.

Den danske U21-landstræner, der efter slutrunden tager over som cheftræner i Brøndby, lod onsdag Robert Skov sidde over, fordi han startede inde for A-landsholdet. Ude var også forsvarsspiller Joachim Andersen, der er skadet. Og efter alt at dømme må anses som værende tvivlsom til mandagens opgør mod forhåndsfavoritterne fra Tyskland.