Video : Tipsbladet
Premier League

Selvtillidsfyldt Chelsea-stopper: Vi kan kæmpe med om alle titler

Chelsea kan kæmpe med om alle titler i dennne kommende sæson, mener David Luiz.

Chelsea sluttede den forgangne sæson med et par succesoplevelser. I Premier League endte de med at overhale Tottenham og løbe med tredjepladsen, og i Europa League slog de rivalerne Arsenal i finalen.

Derfor er Chelsea igen med i Champions League i den kommende sæson, og succesoplevelserne har givet Chelsea blod på tanden forud for dette.

I hvert fald mener forsvarsprofilen David Luiz, at Chelsea kan kæmpe med om alle titler i den kommende sæson.

- For et par måneder siden tror jeg ikke, at nogen ville have troet, at Chelsea kunne komme tilbage og slutte i top tre i Premier League. Det gjorde vi, og nu har vi også vundet i en europæisk finale mod Arsenal.

- Jeg tror, at hvis vi beholder denne mentalitet, tager alle de positive ting, vi gjorde denne sæson, med os fremadrettet, og hvis vi fortsætter med at forbedre og lære, kan vi kæmpe med om alle titler i verden. Man skal tænke på at vinde hver eneste turnering, for hvis det ikke er sådan, kan man ikke spille for en storklub, fortæller David Luiz til Chelseas hjemmeside.

Det kan imidlertid blive en ny træner, der skal stå i spidsen for David Luiz og resten af Chelsea-mandskabet i den kommende sæson. Der er mange rygter om, at Chelseas nuværende træner, italienske Maurizio Sarri, er på vej tilbage til hjemlandet, hvor han skal være Juventus’ næste cheftræner.

Mens Sarri kan være på vej væk, er det dog sikkert, at David Luiz bliver i klubben i den kommende sæson. Brasilianeren stod ellers til at have kontraktudløb denne sommer, men han forlængede sin kontrakt med den engelske klub i maj.