Dagens Double: Få mål i VM finalen for U-20
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Få mål i VM finalen for U-20

Alt tyder på en målfattig finale i kampen om VM for U-20 hold når Ukraine møder Sydkorea.

Spilstop 18.00

Ukraine U-20 - Sydkorea U-20, under 2,0 mål

Odds 1,9 hos Bet365

Spilstop 15.00

Holland kvinder - Cameroun kvinder, under 3,0 mål

Odds 1,7 hos Bet365

Samlet Odds: 3,23 hos Bet365

Noget overraskende er det Ukraine og Sydkorea der mødes i finalen i kampen om VM. Om det er fortjent skal være usagt, men en ting er dog helt sikkert. Det er to hold der på trods af ikke at være favoritter i en del af deres kampe, har lukket få mål ind. 

Ukraine har blot lukket tre mål ind i deres seks kampe, mens Sydkorea har indkasseret fire mål. Begge hold spiller yderst disciplineret og meget stramt taktisk. Det kan betyde en match up med to hold der står godt til hinanden i forhold til få mål. Finaler er i sig selv taktiske, og da der også er tale om to lande der for en sjælden gang skyld har den shelt store mulighed for et kæmpe resultat, ja så kan det også animere til få mål.

De hollandske kvinder tog en beskeden 1-0 sejr, hvor europamestrene aldrig for alvor var oppe i fulde omdrejnniger. Camreoun gjorde det hæderligt i deres kamp, og kom derfra med et lille nederlag på 1-0. Vi tror på under 3,0 mål i kampen, hvor vi får odds 1,0 hvis der kommer præcis tre scoringer. 

Det kan ligne en kamp hvor hollænderne igen skal igennem uden at bruge for mange kræfter, mens Cameroun vil mangle det sidste for at kunne true de orange.