Video : Tipsbladet
Bundesliga

Efter Luka Jovic-salg: Frankfurt henter ny serbisk angriber

Eintracht Frankfurt henter 19-årig serber som potentiel afløser for Luka Jovic.

Serbiske Luka Jovic var den helt store profil i Eintracht Frankfurt i den forgangne sæson, da han scorede 27 mål på 48 kampe. De præstationer betød også, at den tyske klub ikke kunne holde på den 21-årige angriber, der denne sommer er skiftet til Real Madrid.

Nu har Frankfurt imidlertid en potentiel afløser klar, og det er Jovic’ landsmand.

Tyskerne henter 19-årige Dejan Joveljic fra Røde Stjerne, og han har skrevet under på en femårig kontrakt med klubben. Det bekræfter Frankfurt på sin hjemmeside.

- Dejan er en meget dygtig angriber, som er alsidig og også kan spille som en kantspiller. Han er selvfølgelig stadig ung og har stadig noget at lære, men vi er meget optimistiske, at han kan falde til hurtigt her i Frankfurt. Vi skal forhåbentlig spille mange kampe i den kommende sæson, så jeg er sikker på, at Dejan får chancen for at vise, hvad han kan, fortæller Fredi Bobic, der er en del af Frankfurts bestyrelse, om købet.

I den forgangne sæson spillede Dejan Joveljic 24 kampe for Røde Stjerne med 11 mål til følge.

Før han tiltræder i Frankfurt vil Joveljic i de kommende uge repræsentere Serbien ved U21-EM i Italien og San Marino, hvor han skal kæmpe med netop Luka Jovic om spilletiden. Her kan han stå overfor Danmark, da Serbien og Danmark tørner sammen den 23. juni.