Video : Tipsbladet
Benelux

Ung Ajax-dansker nomineret til Golden Boy

Danske Victor Jensen er med i opløbet om Golden Boy, og han får selskab af Kamil Grabara, som spillede for AGF i foråret.

De 100 nominerede til årets Golden Boy-pris er nu blevet afsløret. Det er den italienske sportsavis Tuttosport, der står bag kåringen, og på deres hjemmeside har man nu løftet sløret for de 100 spillere, der skal kæmpe om prisen.

Her er der endnu engang blevet plads til en dansker, og her er der tale om den 19-årige Victor Jensen, som nu er blandt de spillere, som brugerne på den italienske sportsavis' hjemmeside nu kan stemme om.

Det kan man gøre her, hvor Victor Jensen er nummer 42 på listen, der er sat tilfældigt sammen.

Victor Jensen er dog ikke den eneste, der har relation til Danmark. Den tidligere AGF-målmand, Kamil Grabara, som spillede i Superligaen i foråret i den netop overståede sæson er ligeledes med på listen over nominerede.

Hvis det skal blive til en endelig sejr og pris til enten Victor Jensen eller Kamil Grabara, så skal de blandt andet slå Ajax' Matthijs de Ligt, som vandt prisen for 2018. Derudover kan spillere som Benficas Joao Felix og Juventus' Moise Kean nævnes.

Undervejs bliver der siet spillere fra, og til december bliver den endelige vinder fundet.