Video : Tipsbladet
Landshold

Dani Alves: Vi er ikke svagere uden Neymar

Brasilien må undvære en skadet Neymar ved Copa América, men det gør ikke holdet svagere, mener Dani Alves.

Brasilien tog natten til lørdag hul på Copa América på hjemmebane, og det gjorde de med stor succes. Efter en målløs første halvleg besejrede de nemlig Bolivia med 4-0, hvor Barcelonas Coutinho blandt andet stod for to mål. 

Værterne for turneringen er uden deres helt store stjerne Neymar ved slutrunden, da han blev skadet i den sidste testkamp. Dani Alves, der er en af holdets mest rutinerede kræfter, mener dog sagtens, at holdet kan klare sig uden Neymar. 

- Hver gang man spiller for landsholdet og bærer den her trøje, så skal man bevise sit værd. Det gælder både, hvis Neymar er med, eller hvis han ikke er. Vi skal gøre os fortjente til at repræsentere et historisk land.

- Det er klart, at når man har Neymar, så bliver man lidt stærkere. Men holdet bliver ikke svagere uden ham. Han styrker udelukkende dine kvaliteter, men holdet falmer ikke uden ham, siger Dani Alves på en pressekonference ifølge GOAL.

Dani Alves har spillet 110 landskampe for Brasilien. Det er kun overgået af Cafu med 142 og Roberto Carlos med 125 af slagsen.