Opondo om OB: En chance for at rykke mig
Foto: Odense Boldklub
Superliga

Opondo om OB: En chance for at rykke mig

Skiftet til OB er et trin eller to op ad karrierestigen for Moses Opondo, der ser frem til at komme igang på Fyn

OB kunne i sidste uge præsentere Moses Opondo som seneste tilføjelse til truppen, efter man hentede midtbanespilleren hos Superliganedrykkerne Vendsyssel. I dag havde OB første træningsdag forud for den nye sæson, og dermed også Opondos første træning med sine nye holdkammerater.

Den 21-årige landsholdsspiller fra Uganda ser frem til at tørne ud fra OB fremover, selvom han allerede har mærket, at niveauet er højere i den fynske klub sammenlignet med Vendsyssel. Det fortæller nyindkøbet i et interview med Fyens Stiftstidende.

- Jeg er en fysisk spiller, og OB er lige en eller to over, hvordan vi spillede i Vendsyssel. Der skal man ikke kun kunne gå på i 45 minutter, men spille helt igennem til de 90 minutter er gået. Det er vildt spændende og en chance for at kunne rykke mig selv. Jeg kunne se på dagens løbetest, at jeg har lidt at indhente. Men jeg skal nok komme efter det, lover Opondo.

Han fortæller videre, at han blev lokket til OB af den samlede pakke og det gode setup, som blev tilbudt i Odense. Derudover havde han en lang samtale med OB-træner Jakob Michelsen, som bekræftede, at det var det rigtige skridt i karrieren.

Moses Opondo har skrevet under på en kontrakt med OB for de næste fire år.