Video : Tipsbladet
Superliga

AC Horsens henter tidligere AaB-målmand

AC Horsens har skrevet kontrakt med målmanden Michael Lansing, der har en fortid i både AaB og Vejle. Kevin Ray Mendoza har fået ophævet sin aftale.

Matej Delac er det klare førstevalg på målmandsposten i AC Horsens, og hidtil har Kevin Ray Mendoza været backup for den tidligere Chelsea-keeper. Nu har Den Gule Fare imidlertid sikret sig en ny reservekeeper.

AC Horsens oplyser, at Kevin Ray Mendoza forlader klubben og erstattes af amerikaneren Michael Lansing, der senest har været i AaB. Lansing har underskrevet en et-årig aftale med østjyderne.

- Lansing har utvivlsomt et stort potentiale, og vi havde også et godt øje til ham for tre år siden, da han var med i et par træningskampe for os. Siden har vi set ham an i reserveligakampe for AaB, hvor han har gjort en god figur, og han er en rigtig dygtig keeper, der skal tage kampen op med Matej Delač, siger manager Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

AC Horsens' nye målmand kan sagtens huske sit korte besøg i klubben. 

- Da jeg trænede med i AC Horsens for tre år siden, kunne jeg godt lide den energi, Bo fik frem i holdet, og der blev arbejdet hårdt og trænet intenst. Jeg er selv en hårdtarbejdende målmand, og jeg er klar til at hjælpe holdet, så vi kan gøre det godt i Superligaen. Jeg glæder mig til at lære klubben endnu bedre at kende, og jeg er spændt på at komme i gang, fortæller Michael Lansing.

Den 25-årige amerikaner har også tidligere været i Vejle Boldklub.