Video : Tipsbladet
Serie A

Joachim Andersen bekræfter: Jeg forlader Sampdoria

Joachim Andersen bekræfter nu, at han forlader Sampdoria denne sommer, men han ved endnu ikke, hvor karrieren fortsætter.

Joachim Andersen skulle egentlig have fokuseret på at spille U21-EM for Danmark lige nu, men forsvarsspilleren blev skadet og måtte melde afbud til slutrunden. Dermed kan han fokusere på andre ting i livet - såsom at få afklaret fremtiden. Og det bliver der brug for.

Den 23-årige midtstopper har fået noget af et gennembrud for Sampdoria i denne sæson, og det har gjort danskeren til et brandvarmt emne i flere af de helt store klubber i Europa. Og Joachim Andersen er klar til at tage telefonen, når den ringer.

Han har således besluttet sig for at forlade Sampdoria denne sommer.

- Der er meget stor interesse, og jeg kigger på mine muligheder. Jeg har elsket min tid i Sampdoria - både fansene, præsidenten, staben, spillerne og byen, men det er tid til at tage videre, så jeg kan udvikle mig endnu mere, siger Joachim Andersen til BT.

Danskeren ved ikke, hvad næste skridt bliver, men ifølge BT er den franske storklub Lyon en helt konkret mulighed for Joachim Andersen, der også tiltrækker sig stor interesse fra Premier League-klubben Tottenham.

Joachim Andersen forlod FC Midtjylland i 2013, og siden har han været i FC Twente og Sampdoria.

Snart kan endnu en klub føjes til CV'et.