Video : Tipsbladet
Generelle

Målmand om Onuachus Nigeria: Vi kan vinde Africa Cup of Nations

Paul Onuachu kan måske komme til at løfte Africa Cup of Nations-trofæet, for Nigerias målmand mener, at landet kan vinde turneringen.

I dag skydes Africa Cup of Nations i gang med en kamp mellem Egypten og Zimbabwe, men allerede lørdag skal Nigeria i aktion, og her bliver der mulighed for Paul Onuachu til at få slutrundedebut.

FC Midtjylland-angriberen er blevet udtaget til landsholdet efter nogle gode præstationer for klubholdet, men han kommer næppe til at spille nogen væsentlig rolle for Nigeria, der ifølge landets ene målmand har en god chance for at nå helt til tops.

- Vi har forberedt os godt til denne turnering, og alle ser frem til vores første kamp mod Burundi på lørdag. Vi ved, hvad der er på spil, og jeg mener, vi har kvaliteten til at blive mestre i sidste ende, fortæller Ikechukwu Ezenwa til Complete Sports Nigeria.

Foruden Burundi møder Nigeria også Guinea og Madagaskar i gruppespillet, hvor the Super Eagles må være store favoritter til at gå videre med et holdkort, der tæller markante navne som Alex Iwobi, Wilfried Ndidi og John Obi Mikel.