Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool-slider: Vi har udviklet os meget

Ifølge Liverpools hollandske midtbanespiller Gini Wijnaldum har holdet udviklet sig meget i denne sæson.

Liverpool sluttede sæsonen 2018/2019 af på fornemmeste vis ved at vinde Champions League, hvor de slog Tottenham i finalen. 

Dermed fik de revanche for sidste sæsons nederlag i finalen til Real Madrid. Og klubbens midtbaneslider Gini Wijnaldum mener da også, at holdet har udviklet sig fra forrige sæson til den, der for en lille måned siden blev færdigspillet. Han mener blandt andet, at man kan se udviklingen i de sejre, hvor holdet ikke nødvendigvis spiller optimalt, men vinder alligevel. 

- Vi har udviklet os meget. Det er ikke kun resultaterne, der viser det, men også den måde vi spiller på. Vi voksede igennem sæsonen. Vi startede rigtig godt, og vi formåede at vinde nogle svære kampe, hvor vi førhen, hvis vi spillede dårligt, ikke var i stand til at vinde de svære kampe. Men i den her sæson formåede vi at vinde de kampe. Vi har lært en masse. Alle og enhver er bedre spillere, end de var før, siger han til klubbens hjemmeside. 

Liverpool var blot et point fra Manchester City i kampen om det engelske mesterskab, men måtte tage til takke med en overbevisende andenplads i Premier League.