Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-direktør bekræfter Babayan-bud: Der er ikke et nyt på vej

Randers FC's direktør, Søren Pedersen, bekræfter, at Randers har fået afvist et bud på Hobros Edgar Babayan. Der er ikke et nyt bud på vej, siger direktøren.

Tidligere på dagen lød det fra Hobro-sportschefen Jens Hammer Sørensen, at man i den nordjyske klub havde afvist et bud på kantspilleren Edgar Babayan. Der skulle eftersigende være tale om et bud på to millioner kroner. 

Edgar Babayan forlod netop Randers for to år siden, og nu kan direktøren i den kronjyske klub bekræfte, at randrusianerne har fået afvist et bud bud på den 23-årige kantspiller, der har fået debut fr det armenske landshold.  

- Jeg kan bekræfte, at vi har afgivet et bud, som er blevet afvist. Jeg ved ikke hvorfor, at det pludselig kommer frem nu, men sagen er, at Hobro ikke vil acceptere det bud, som vi har sendt, og der ligger den. Vi forbereder ikke et nyt bud, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis

Edgar Babayan er angiveligt udset som erstatning for georgiske Saba Lobjanidze, der rygtes væk fra Randers FC. Søren Pedersen erkender, at Edgar Babayan er udset som en af emnerne, der kan erstattet georgieren. Direktøren afviser heller ikke, at Randers vil forsøge at hente Babayan, hvis ikke Lobjanidze forlader klubben. 

Randers FC møder Sønderjyske i den første kamp i den nye Superliga-sæson.