Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk stortalent scorer to gange i Ajax-testsejr

Victor Jensen bidrog med to mål, da Ajax i en testkamp vandt med hele 11-2 over KVV Quick '20 fra den fjerdebedste hollandske række

For to år siden blev det danske stortalent Victor Jensen solgt fra FC København til hollandske Ajax, hvor han siden har arbejdet sig tættere og tættere på klubbens førstehold.

For et halvt år siden debuterede han på det bedste mandskab i en testkamp i vinterpausen, og tirsdag spillede han så igen sammen med det Ajax-hold, der nåede frem til semifinalerne i Champions League.

Modstanderen var KVV Quick '20 fra den fjerdebedste hollandske række, og ganske som forventet vandt Ajax kæmpestort med 11-2 over den underlegne modstander - og Victor Jensen satte også et aftryk på kampen.

Den 19-årige angriber startede på bænken, men stod for to af Ajax' mål i storsejren. Det var samme antal som stjerneangriberen Klaas-Jan Huntelaar, mens den tjekkiske U21-landsholdsangriber Václav Černý overgik Jensen og Huntelaard med sit hattrick. 

Noa Lang, Dani de Wit, Brian Brobbey og et selvmål stod for de øvrige Ajax-mål. Storklubben stillede med en lang række af ungdomsspillere, men mon ikke Victor Jensen med sine to mål gjorde et godt indtryk på førsteholdet, hvor han endnu har sin officielle debut til gode. 

Victor Jensen er desuden det danske bud på en Golden Boy i år.