Video : Tipsbladet
Superliga

Jon Dagur Thorsteinsson: AGF var min mest interessante mulighed

Jon Dagur Thorsteinsson ser frem til opholdet i AGF, som har sikret sig islændingen, der gjorde det fint for Vendsyssel FF i den forgangne sæson.

Tirsdag løftede AGF endelig sløret for, hvad der har været en offentlig hemmelighed i noget tid. Den århusianske Superliga-klub har sikret sig islændingen Jon Dagur Thorsteinsson, der i den forgangne sæson leverede fine præstationer for Vendsyssel FF.

Jon Dagur Thorsteinsson var ejet af Fulham FC, men AGF har købt ham fri af den kontrakt, og dermed kan islændingen rykke teltpælene permanent til Danmark.

Det stod hurtigt klart for ham, at han ikke vlille blive i Vendsysssel.

- Der var andre interesserede, men jeg fandt det mest interessant at komme her. Jeg besluttede tidligt på sæsonen sidste år, at jeg ikke ønskede at blive i Vendsyssel, siger Jon Dagur Thorsteinsson til Fotbolti.net og tilføjer:

- Jeg kan godt lide den danske liga. Det tog lidt tid at tilpasse mig, og jeg tror, jeg kan gøre det bedre her og forbedre mig endnu mere. Først og fremmest skal jeg ind i tingene, og når jeg får chancen, vil jeg udfylde min rolle på holdet. 

- AGF er en stor klub i Danmark med store ambitioner. De seneste år har været skuffende, men Aarhus er Danmarks næststørste by, og det siger sig selv, at det er en stor klub i Danmark.

Jon Dagur Thorsteinsson har underskrevet en tre-årig aftale med AGF.