Video : Tipsbladet
Premier League

Derby-ejer vil ikke opgive håbet om at beholde Lampard

Derby-ejeren, Mel Morris, håber, at klubbens nuværende træner Frank Lampard fortsætter som træner i næste sæson. Han indrømmer dog samtidig, at det er utænkeligt, at Lampard ikke bliver Chelsea-træner på et tidspunkt.

Efter en forrygende sæson er Frank Lampard pludselig blevet et attraktivt træneremne i Chelsea FC, der netop har mistet deres forhenværende manager Maurizio Sarri, som ønskede at komme tilbage til Italien for at stå i spidsen for Juventus. 

Siden Sarris afgang blev officiel, har rygterne om Frank Lampard som næste Chelsea-træner for alvor taget fart. Og i går bekræftede Derby så, at de havde givet London-klubben tilladelse til at forhandle med Lampard. 

Men selvom meddelsen fra Derby umiddelbart virker som indikation på, at det blot er et spørgsmål om tid, før Lampard og Chelsea bliver enige, så har Derby-ejer Mel Morris endnu ikke mistet håbet om, at træneren forbliver i klubben næste sæson. 

- Da Frank mødte mig for første gang, snakkede vi om den her mulighed, og allerede dengang vidste vi, at det ville ske. Vi vidste bare ikke hvornår. Vi talte om det, og vi tænkte nok begge to, at det ville være om noget tid. Men lad os se det i øjnene - lige nu er der ikke nogen færdig handel. Jeg håber han fortsætter i spidsen for os i næste sæson. Jeg har ikke tænkt mig at opgive håbet endnu, siger han ifølge Goal. 

Frank Lampard har været cheftræner i Derby siden slutningen af maj 2018.