Video : Tipsbladet
Serie A

Napoli-præsident er åben for salg af profiler

Ifølge Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis afhænger salg af profiler i sommerens transfervindue af, om de rigtige tilbud kommer i tide til, at klubben kan finde erstatninger.

Flere af Napolis profiler bliver rygtet væk fra klubben denne sommer. Kalidou Koulibaly er angiveligt på blokken hos flere storklubber i England, og også Lorenzo Insigne og brasilianske Allan skulle være på vej videre fra Napoli. 

Det er dog ikke længe siden, at klubben officielt fastslog, at hverken Insigne eller Allan var til salg. Men nu åbner præsidenten i Napoli, Aurelio De Laurentiis, op for, at de to profiler kan blive solgt, hvis betingelserne for salget er de rette. 

- Hvis buddene kommer i tide til, at vi kan nå at hente erstatninger, så vil vi tage dem til overvejelse. Men hvis de først kommer med 10 dage tilbage af vinduet, så vil vi ikke overveje dem, siger han ifølge Football Italia. 

Samtidig fastslår præsidenten, at klubben har mange forhandlinger på bordet, og man har tænkt sig at fokusere på salg som det første. 

- Vi har så mange forhandlinger i gang, og vi er nødt til at fokusere på at sælge først. Vi har 40 spillere, og det er vi nødt til at addressere, siger han ifølge Football Italia. 

Napoli sluttede på andenpladsen i Serie A i den forgangne sæson.