Video : Tipsbladet
La Liga

Atletico Madrid melder sig ind i kampen om James Rodriguez

Napoli er på det seneste blevet meldt som James Rodriguez kommende arbejdsplads, men ind fra højre er nu kommet Atletico Madrid, der har udset sig colombianeren.

Lige nu er den colombianske offensivprofil James Rodriguez travlt beskæftiget med Copa America i Brasilien, men når den turneringer er overstået, ser meget ud til, at Rodriguez skal have en ny arbejdsgiver.

Colombianeren har meldt ud, at han ikke fortsætter i Bayern München, hvortil han har været lejet ud de seneste to sæsoner, og fremtiden ser heller ikke ud til at ligge hos Real Madrid, hvor Rodriguez nu har kontrakt. Napoli har været meldt som næste destination og en aftale med italienernes meldes tæt på, men det har Atletico Madrid nu tænkt sig at forpurre.

Madrid-klubben er på udkig efter offensiv forstærkning efter afskeden med Antoine Griezmann, og kaster nu sin kærlighed på James Rodriguez. Det fortæller den spanske radiostation Cadena SER.

Radiostationen mener at vide, at et styrket forhold mellem Real og Atletico Madrid efter salget af Marcos Llorente fra først- til sidstnævnte kan bane vejen for mere trafik mellem de store hovedstadsklubber.

Med James Rodriguez’ arbejdsopgaver til Copa America og Atletico Madrids fokus for nuværende rettet mod Benfica-talentet Joao Felix forventes en handel dog ikke at være lige på trapperne.