Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: FC Midtjylland smadrer egen transferrekord for angriber

De danske vicemestre fra FC Midtjylland vil ikke stå i vejen for FC København og bruger selv mange penge på at hente 23-årig angriber fra Dijon.

Først var det FC København, og nu er det FC Midtjylland.

De danske mestre lavede tidligere fredag den største handel mellem to danske klubber nogensinde, da klubben hentede Victor Nelsson i FC Nordsjælland, og nu er det FC Midtjylland, der hiver checkhæftet frem.

Klubben har netop bekræftet, at den har hentet angriber Sory Kaba i franske Dijon. Den 23-årige angriber er fra Guinea, er 191 centimeter høj og er brølstærk. Han har fået en femårig aftale med FC Midtjylland.

Han forventes altså at blive afløseren for Paul Onuachu, der må formodes at blive solgt i dette trasnfervindue, når han er færdig med deltagelsen i Africa Cup of Nations.

Ifølge Ekstra Bladet koster Sory Kaba omkring 22,5 millioner kroner, hvilket gør ham til den dyreste spiller, FC Midtjylland har købt. Den tidligere rekord havde Jonas Borring, da han for 21 millioner kroner skiftede fra OB.

I FC Midtjylland skal Sory Kaba kæmpe med blandt andre Junior Bramado og Mayron George om spilletid i front for "Ulvene", der altså ikke lader sig afskrække af de store sommerindkøb hos konkurrenterne fra FC København.

FCM har indtil videre hentet Paulinho, venstre back, i brasilianske Bahia, og nu bliver klubbens altså også forstærket med en ny angriber, inden Superligaen indledes om en uge.

Han vender dog først mod Danmark, når han er færdig med Africa Cup of Nations med Guinea.