Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester United giver midtbanespiller fireårig kontraktforlængelse

Manchester United og Andreas Pereira har forlænget samarbejdet, så det er gældende fire år endnu.

Det helt store gennembrud lader fortsat vente på sig, men Manchester United er ikke bange for at vise Andreas Pereira stor tillid.

Således har den brasilianske midtbanespiller underskrevet en kontrakt, der er gældende frem til sommeren 2023, og der er sågar mulighed for at forlænge aftalen med yderligere ét år. Det oplyser Manchester United på sin hjemmeside.

- Jeg har tilbragt så lang tid i Manchester, at jeg nu anser byen og klubben som mit hjem, og jeg er ekstremt glad for at fortsætte min karriere her. Manageren har vist stor tiltro til mig, og jeg kan ikke vente med at få sæsonen sat i gang under ham, fortæller Andreas Pereira.

Midtbanespilleren kom til Manchester United fra PSV Eindhoven i januar 2012, og han har blot noteret sig for 35 førsteholdskampe sidenhen. Men Ole Gunnar Solskjær glæder sig over forlængelsen.

- Andreas er endnu en spiller, der er kommet gennem akademiet, som forstår, hvad det betyder at spille for Manchester United. Han kom hertil fra et andet land, men forstod hurtigt værdierne i at spille for klubben, og han tager det ikke for givet, siger den norske manager.

- Andreas er blevet en vigtig del af truppen med sin energi og sit hårde arbejde på midtbanen. Han arbejder konstant hver dag til træning, har en god karakter, og ved, hvad han skal gøre for at fortsætte sin udvikling her. Vi ser alle frem til at arbejde med ham i den kommende sæson.

Han har undervejs i sin tid hos Manchester United været udlejet til både Granada og Valencia.