Video : Tipsbladet
Superliga

Røvfuld i generalprøven: AaB slog Horsens 4-0

AaB og AC Horsens spillede den sidste testkamp inden Superliga-starten fredag eftermiddag, og den kom nordjyderne bedst ud af. De bankede Den Gule Fare 4-0.

I Horsens må de sidde og håbe, at det gamle mundheld om dårlige generalprøver og gode premierer holder stik. For holdets sidste test inden Superliga-starten om en uge kunne ikke have gået meget værre. AaB vandt således 4-0 over ligakollegaerne.

Efter 23 minutter bragte nyindkøbte Patrick Olsen AaB foran 1-0, og efter 35 scorede han så igen til 2-0. Det skulle dog blive endnu værre for Horsens inden pausen, da Frederik Børsting bare få minutter efter Olsens andet mål sparkede AaB på 3-0.

Helt så galt gik det ikke efter pausen, men AaB fik scoret en enkelt gang mere. Denne gang var det unge Mikkel Kaufmann, der hakkede bolden i mål via undersiden af overliggeren. Dermed endte det med en firemålssejr til nordjyderne.

AaB, der åbner Superligaen med en udekamp mod oprykkerne Lyngby BK, fik dermed den optimale optakt til sæsonen. Holdet seneste testkamp endte 1-1 mod Ajax' reserver i Amsterdam.

Til gengæld ser det mindre godt ud for Horsens. Holdet vandt ganske vist 3-1 over 2. divisionsholdet FC Helsingør og spillede 1-1 mod Hobro IK, men det tabte også 3-0 til AGF og nu altså 4-0 til AaB.

Horsens står over for FC Nordsjælland i Superliga-premieren.