Esbjerg tabte generalprøve mod Vejle

Esbjerg fB måtte indkassere et nederlag i den sidste træningskamp inden starten på Superliga-sæsonen.

Om blot seks dage skal Esbjerg fB i aktion i Superligaen, når det gælder en udekamp mod FC Midtjylland, og vestjyderne, der præsterede så flot i den forgangne sæson, fik ikke nogen god generalprøve til det opgør.

På udebane i Vejle blev der gået til stålet, og begge mandskaber havde muligheder for at komme på måltavlen, men der måtte et selvmål til for at sætte gang i scoringen.

Ukrainske Sergiy Gryn sendte bolden ind foran mål, hvor Jesper Lauridsen var uheldig med at rette bolden af, så den gik ind bag Jeppe Højbjerg i Esbjerg-målet.

Ganske ulig de sædvanlige træningskampe blev pausen ikke brugt på at skifte ud, og Vejle var i starten af anden halvleg tæt på at komme foran 2-0, men den afgørende skarphed manglede.

Senere i anden halvleg trak Vejle sig længere tilbage på banen, mens Esbjerg forsøgte at etablere et pres i et sidste forsøg på at få udlignet.

Det lykkedes dog ikke for Esbjerg, der nu kan bruge de næste dage på at få de sidste forberedelser på plads inden sæsonstart. Vejle må efter nedrykningen til 1. division vente yderligere et par uger på at komme i gang med sæsonen.