Video : Tipsbladet
Superliga

AGF henter angriber i OB

AGF har købt Nicklas Helenius i OB.

Nicklas Helenius har allerede været i flere Superliga-klubber, og nu kan han føje endnu en til CV’et. Således kan AGF i dag offentliggøre, at de henter Nicklas Helenius i OB med øjeblikkelig virkning.

Helenius har fået en treårig kontrakt og bliver en del af et alsidigt angreb. Han besidder nemlig nogle andre kvaliteter, end det David Nielsen i forvejen råder over på toppen.

- Vi har ledt efter en angriber med lidt andre kvaliteter end dem vi allerede har i truppen nu. Helenius komplementerer og tilføjer nogen andre kompetencer og en anden stil, og dermed fuldender han vores angrebsgruppe med Patrick Mortensen og Alexander Ammitzbøll, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til klubbens hjemmeside.

Selvom Nicklas Helenius i den forgangne sæson kun fik scoret syv mål i 27 kampe, mener sportschefen stadig, at angriberen har masser at bidrage med.

- Nicklas er en spiller med et overordentligt godt målscoringssnit - ja faktisk er han den tredje-mest scorende aktive spiller i Superligaen, og han har dermed for længst bevist sig som en 'proven' målscorer. De samtaler David Nielsen og jeg har haft med Nicklas har ligeledes overbevist os om, at han stadigvæk har sulten efter at lave mål og fortsat drives af at bevise sig som fodboldspiller - det er vi ikke i tvivl om, at han kommer til at gøre hos os, siger Peter Christiansen.

Nicklas Helenius slog igennem i AaB og har derudover været i Aston Villa, Paderborn, Silkeborg IF og altså OB.