Video : Tipsbladet
La Liga

Celta vil af med alle danskere: Første skifte kan ske i denne uge

Både Andrew Hjulsager og Mathias Jensen er ikke blevet udtaget til Celtas træningslejr, og der arbejdes nu på at finde nye klubber til dem. Pione Sisto er med på lejren, men han forventes også at skifte klub denne sommer.

Den spanske danskerklub Celta Vigo påbegyndte søndag træningen forud for den kommende sæson, og fire spillere har fået besked om først at dukke op til træning igen på lørdag. Danskerne Andrew Hjulsager og Mathias Jensen samt den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor. Den fjerde er Robert Mazan.

Det skriver klubben på sin egen hjemmeside.

Ifølge lokalavisen Faro De Vigo handler det blandt andet om, at de ikke bliver betragtet som en del af planerne for den kommende sæson, og derfor er de ligeledes blevet sat til salg. Når Mathias Jensen ikke er med til træningerne, så kan det skyldes, at han var med til U21 EM, og derfor har fået ekstra ferie.

Avisen melder i den forbindelse om, at mindst én af dem får løst sin situation i løbet af denne uge.

Dermed ser det ud til, at danskerklubben nok ikke er så dansk i den kommende sæson, hvor klubbens sportsdirektør i den seneste uge meldte ud, at man også arbejder på at sende Pione Sisto videre, men kantspilleren er med på træningslejren, mens man arbejder på hans fremtid.

I den seneste sæson kæmpede Celta hårdt mod nedrykning, og klarede skærene efter to trænerfyringer i løbet af sæsonen.