Video : Tipsbladet
Champions League

FCK's mulige modstander i Champions League-kvalifikationen vil i gruppespil

Europæisk gruppespil er målet for The New Saints, og holdets topscorer Greg Draper anser det ikke som helt umuligt.

FC København skal møde enten KF Feronikeli fra Kosovo eller walisiske The New Saints i kvalifikationen til Champions League, hvor mange måske husker sidstnævnte fra den seneste sæson, hvor FC Midtjylland stod overfor briterne. 

Nu er det muligvis FCK's tur til at møde dem, og ifølge The New Saints' Greg Draper, så har klubben et meget klart mål om, hvad de vil i europæisk sammenhæng. Det fortæller han i et interview med BBC.

Bliver det til et samlet nederlag til FC København, så ender waliserne i den næstsidste runde af Europa League-kvalifikationen, hvor man ikke tager til takke med blot at være der. Man vil videre.

- Formandens ambition er at komme i gruppespillet i Europa League, og jeg tror ikke, at det er alt for langt væk. Men en smule held i lodtrækningen, og alle rammer på dagen med en præstation, som vi ved, at vi er i stand til, så kan alt ske, lyder det fra Greg Draper.

The New Saints er med i Champions League-kvalifikationen for ottende gang i træk efter otte mesterskaber i træk.

Hvis nogen har bidt mærke i Greg Drapers navn før, så skyldes det måske, at han har en helt utrolig scoringsrate i den walisiske liga. I den seneste sæson spillede han blot 1032 minutter ud af 2880 mulige, men han blev alligevel topscorer i rækken med 27 mål. Det betød et mål for hvert 38 minut i gennemsnit.