Video : Tipsbladet
1. division

Officielt: Viborg henter midtbaneprofil hos konkurrent

26-årige Christian Sørensen skifter fra Fredericia til Viborg på en treårig aftale.

I den seneste sæson mislykkedes det for Viborg at rykke op i Superligaen efter to altafgørende playoff-kampe mod Hobro. Nu har klubben forstærket sig med den 26-årige midtbanespiller Christian Sørensen.

Det skriver Viborg på klubbens officielle hjemmeside.

Christian Sørensen kommer fra 1. divisionskonkurrenterne fra FC Fredericia, og han har sat sin underskrift på en treårig kontrakt. Det er noget, som Viborgs sportschef Jesper Fredberg er godt tilfreds med.

- Christian (Sørensen red.) er en dynamisk midtbanespiller, der er teknisk dygtig, sparker godt og tænker offensivt. Han var en profil i rækken for Fredericia, og vi tror på, at vi kan løfte ham endnu højere. Hans personlighed passer godt ind her, og han er vildt opsat efter at komme til Viborg, så vi glæder os rigtig meget til at se ham i den grønne trøje, siger Jesper Fredberg.

Selv slår Christian Sørensen fast, at da han hørte om Viborgs tanker, så var han hurtigt klar til at rykke mod det centrale Jylland.

- Viborg er en stor klub, og jeg skulle ikke tænke i lang tid, da jeg hørte om interessen. Jeg har fået et super indtryk af det hele, det er en klub med gode faciliteter, det er meget ambitiøst og seriøst, og jeg glæder mig egentlig bare helt vildt til at komme i gang, siger han og fortsætter:

- Jeg skal ind og bidrage som kreativ midtbanespiller, gøre mine medspillere gode og så håber jeg også på, at jeg selv kan være kampafgørende, lyder det fra Christian Sørensen.

Allerede i slutningen af den seneste sæson kom det frem, at Christian Sørensen var på vej væk fra Fredericia, og nu er det altså kommet frem, at det er Viborg, han fortsætter karrieren hos.