Video : Tipsbladet
Superliga

Amini om fremtiden: Jeg er dedikeret til AGF

AGF’s Mustafa Amini vil ikke afvise, at der kan ske noget med ham i transfervinduet, men erklærer sig indtil da fokuseret på og dedikeret til AGF.

Et muligt salg af Mustafa Amini lå i kortene hos AGF, men med Jens Stage afgang ligner australske Amini en for vigtig spiller på midtbanen til at århusianerne kan give slip på han - på trods af en kontrakt, der kun løber et år endnu.

Selv vil hovedpersonen ikke bruge mange kræfter på, om et skifte kan være på eller ej, og er foreløbigt fokuseret på sin nuværende arbejdsgiver og den forestående Superliga-start.

- Jeg kan ikke sige, at der vil ske det eller det, for jeg ved det ikke. Jeg nyder bare at spille fodbold for tiden, og hvad fremtiden så bringer, må tiden vise. Jeg er fuldt ud dedikeret til AGF, og jeg håber, at jeg med en god sæson kan være med til endelig at indfri det mål, klubben har sat om at komme i top seks. Det vil være fedt at kunne sikre det i mit sidste kontrakt-år i klubben, siger Mustafa Amini til stiften.dk.

Amini kom til AGF fra Randers FC i 2016. Han har siden spillet over 100 kampe i den hvide trøje og samtidig kæmpet sig på Australiens A-landshold.