Video : Tipsbladet
Superliga

Andreas Skov Olsens far om sønnikes fremtid: Det er en stor beslutning

Andreas Skov Olsen har været i Bologna, og klubben venter nu bare på en signatur fra danskeren. Han tager sig dog god tid til at mærke efter, om det er det, han vil.

Superliga-klubben FC Nordsjælland har allerede sagt farvel til flere gode og erfarne spillere i denne sæson, og kantspiller Andreas Skov Olsen kan meget vel blive den næste, der vinker farvel til klubben fra Farum.

I hvert fald er der stor interesse i Andreas Skov Olsen, og U21-landsholdsspilleren har været i Italien i denne uge for at forhandle med Bologna, se på forholdene og gennemgå et lægetjek.

Men en underskrift har klubben ikke fået.

Danskeren ønsker lige at suge luft ind og mærke efter, om det er, hvad han ønsker. Det fortæller den 19-åriges far.

- Havde jeg i samme alder fået et lignende tilbud, havde jeg formentlig slået til øjeblikkeligt. Men Andreas er en forsigtig dreng. Jeg forstår udmærket hans betænkeligheder. Det er en stor beslutning, og han har det jo fint i FC Nordsjælland. Der er mange, der har gode råd til ham, om hvad han skal eller ikke skal. Det er han heldigvis meget god til selv at styre. Nu lytter han til sin mavefornemmelse og ser, hvordan situationen udvikler sig, siger Thomas Olsen til avisen B.T.

Andreas Skov Olsen sluttede som nummer to på topscorerlisten i den netop overståede sæson, kun bag Robert Skov fra FC København. Skov Olsen endte på imponernede 22 scoringer i dansk fodbolds bedste række.

Også Real Sociedad har været meldt interesseret i danskeren, der af Bologna har fået lov til at gå lidt i tænkeboks i forhold til fremtiden.

Danskeren menes at koste omkring 45 millioner kroner - han har kun et år igen af sin aftale med FC Nordsjælland.