Video : Tipsbladet
1. division

FC Helsingør henter nyt amerikansk talent

FC Helsingør henter den amerikanske forsvarsspiller Aydan Bowers på en etårig aftale.

FC Helsingør rykkede ud af 1. division i den forgangne sæson, og forud for den kommende sæson har de hentet flere nye spillere.

Nu henter de også en forstærkning til forsvaret i form af den 22-årieg amerikaner Aydan Bowers, der har fået en etårig aftale. Det meddeler FC Helsingør i en pressemeddelelse.

Aydan Bowers kommer fra San Francisco Glens og har spillet under FC Helsingørs sportsdirektør, Matt Barnes, på San Francisco State University. Og Matt Barnes mener, at Aydan Bowers passer godt til dansk fodbold:

- Da vi i sin tid begyndte at analysere dansk fodbold, overraskede det os, hvor vigtigt hovedspillet er for defensive spillere i de danske rækker, og der kom jeg straks til at tænke på Aydan. Jeg var med til at scoute ham til San Francisco State i sin tid, hvor han endte med at modtage sin årgangs All American-pris, fortæller han.

I første omgang skal han imidlertid ikke være fast mand:

- Aydan skal i første omgang finde sig til rette i et professionelt setup, og efterhånden arbejde sig frem mod spilminutter på førsteholdet. Han er et spændende talent, som vi glæder os meget til at arbejde med.

Tidligere på ugen hentede FC Helsingør også amerikanske Jeremy Rafanello fra MLS-holdet Philadelphia Unions ungdomsafdeling.