To danskerscoringer i Dortmunds sejr mod Liverpool

Både Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen fandt vej til netmaskerne mod Liverpool natten til lørdag.

Mens de fleste danskere lå og sov, blev der spillet træningskamp i USA mellem Dortmund og Liverpool, og her var det faktisk de to danskere, som var på banen, der kom til at spille en hovedrolle.

Allerede efter tre minutter havde Paco Alcacer bragt Dortmund foran, men inden pausen havde den talentfulde Harry Wilson fået udlignet for Liverpool.

Efter pausen blev både Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen sendt på banen, og de to danske landsholdsspillere skulle ikke bruge mere end et kvarter på hver især at have scoret et mål.

Føringen på 3-1 holdt helt indtil et kvarter før tid, hvor Rhian Brewster reducerede på et straffespark, men Dortmund kunne i sidste ende holde stand og dermed tage sejren i træningskampen mod de forsvarende Champions League-vindere på to danskerscoringer.