Video : Tipsbladet
Superliga

FCN har rundet 300 millioner: De bedste spillere kommer først nu

FC Nordsjælland har udviklet det ene stortalent efter det andet de seneste par år, men det næste kuld er endnu bedre, lyder det.

FC Nordsjælland solgte onsdag Andreas Skov Olsen til Bologna FC for et beløb, der ifølge Sjællandske nærmer sig 45 millioner og ifølge italienske medier er en smule lavere. Under alle omstændigheder kan Farum-klubben sætte endnu et betragteligt beløb ind på kontoen.

Det har de kunnet nogle gange de senere år. FC Nordsjælland har tjent store penge på spillere som Emre Mor, Marcus Ingvartsen, Mathias Jensen, Stanislav Lobotka, Victor Nelsson og altså senest Andreas Skov Olsen. FCN har nu rundet 300 millioner kroner i transferindtægter.

Der bør imidlertid være mange flere millioner på vej. Det er nemlig først nu her, de rigtig gode spillere er på vej, lyder det.

- Det skal lykkes. Og det bliver kun mere de kommende år. Der er endnu dygtigere og bedre uddannede spillere på vej nedefra. Vores fødekæde er stærkere, end den nogensinde har været, siger cheftræner Flemming Pedersen til sn.dk.

FC Nordsjælland har op til denne sæson skubbet spillere som Abu Francis og Isaac Atanga frem i rampelyset efter at have gemt lidt på dem, og de har leveret imponerende præstationer i de første to kampe.