Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-boss om udlejning af Kraev: Vi så, hvad det gjorde ved Mabil

Superliga-klubben FC Midtjylland bekræfter nu også, at klubben - som tipsbladet.dk skrev mandag - har udlejet Bozhidar Kraev. Håbet er, at han udvikler sig, som Awer Mabil gjorde, da han var på leje.

22-årige Bozhidar Kraev er en mand, de tror på i det midtjyske, men indtil videre har bulgaren ikke været i stand til at indfri forventningerne. I sidste sæson var der ikke mange minutter, og det har parterne altså taget konsekvensen af nu, hvor man har udlejet bulgaren med ni landskampe på cv'et.

Håbet er, at han kan udvikle sig eksplosivt, som man også så Awer Mabil gøre det, da Mabil i 2017/2018 med succes var udlejet til Paos de Ferreira.

- Kraev er en dygtig spiller, som ikke får den fornødne spilletid hos os, men vi håber, at han med denne lejeaftale udvikler sig yderligere, så han kommer tættere på holdet i FC Midtjylland, siger sportschef Svend Graversen til FC Midtjyllands hjemmeside og forklarer:

- Vi så, hvad lejeopholdet i Portugal gjorde ved Awer Mabil, og vi håber naturligvis at noget lignende sker for Kraev.

Gil Vicente spiller i den bedste række i Portugal, og i klubben vil Kraev med al sandsynlighed få flere og bedre muligheder for spilletid.

Awer Mabil vendte efter sit lejeophold i Pacos de Ferreira tilbage til FC Midtjylland og stemplede ind på førsteholdet, hvor han blev fast mand.

Kraev har spillet i FC Midtjylland siden 2017, hvor man hentede ham i Levski Sofia.