Video : Tipsbladet
Superliga

Lucas Andersen om FCK-rygter: Fedt, hvis det viser sig at være rigtigt

Lucas Andersen synes, det er fedt, hvis FC København viser interesse for ham. Dog har han ikke travlt med at forlade AaB.

Hvem skal erstatte Robert Skov?

Det må være det helt store spørgsmål i FC København lige nu, efter den danske landsholdsspiller blev solgt til Hoffenheim i weekenden.

Et navn, der er poppet op i flere fodboldkredse, er Lucas Andersen, men AaB-spilleren har indtil videre ikke hørt om konkret interesse fra den danske mesterklub. Dog lægger han ikke skjul på, at han er glad for, at der muligvis kan være interesse.

- Det beviser, at jeg gør noget rigtigt, og der er nogen, der holder øje med én. Det er selvfølgelig fedt, hvis det viser sig at være rigtigt. Det siger sig selv, at FCK er den største klub i Danmark, fortæller Lucas Andersen til NORDJYSKE.

Tilbage i marts underskrev han en femårig kontrakt med AaB, og her er han også for nylig blevet udnævnt til anfører. Han har heller ikke travlt med at forlade den nordjyske klub, og engang i fremtiden vil han også gerne til udlandet igen.

Den 24-årige midtbanespiller skiftede fra AaB til Ajax i 2012, og sidenhen optrådte han også for både Willem II og Grasshoppers, inden han i 2018 vendte tilbage til Superliga-klubben.