Video : Tipsbladet
La Liga

Kaos i Wass' klub: Sportsdirektøren kan være på vej ud

Det er bestemt ikke kedeligt at være en del af spansk fodbold, må Daniel Wass erkende. Valencias sportsdirektør og ejer er så uenige, at deres veje muligvis skilles nu.

Den danske Valencia-spiller Daniel Wass ser ud til, at være en del af en klub med en del uro på de indre linjer. På klubbens kontorer ser det ud til, at der skal være et møde mellem klubbens præsident Anil Murthy og dens sportsdirektør Mateu Alemany.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Årsagen til mødet handler ifølge avisen om, at der er store uenigheder mellem Alemany og klubbens ejer Peter Lim, og deres synspunktern skulle være så uoverkommelige, at det nu kan betyde, at sportsdirektøren forlader klubben.

Der blev dog også lavet et møde 19. juli, hvor det var tanken, at man skulle have ryddet op i uenighederne, men i weekenden tog tingene en ny vending, og dermed ser det ud til at skyerne er blevet mørke over klubben.

Blandt andet skulle Valencia-træner Marcelino, som er valgt af Alemany, have været oprørt over weekendens hændelser, og han var ligeledes en del af det møde, som skete for ti dage siden. Dengang så det ud til, at træneren var glad for aftalen om klubbens retning.

Daniel Wass har spillet for Valencia i én sæson efter han ankom fra Celta Vigo sidste sommer.