Video : Tipsbladet
Superliga

Kristian Bach Bak: David Nielsen var helt oppe og køre

FC Midtjyllands assistenttræner Kristian Bach Bak og AGF-cheftræner David Nielsen var oppe i det røde felt søndag eftermiddag.

Da AGF og FC Midtjylland mødtes søndag eftermiddag var der ikke alene knald på indenfor banen. Udenfor banen var der også gang i den. Eksempelvis mellem AGF-cheftræner David Nielsen og midtjydernes assistenttræner Kristian Bach Bak.

Det skete efter en situation, hvor FCM-forsvareren Rasmus Nicolaisen og AGF-målmand William Eskelinen ramte sammen, og Kristian Bach Bak erkender da også, at der blev sagt noget.

Det fortæller han i et interview med B.T.

- Som jeg ser det, så hopper Nico (Rasmus Nicolaisen, red.) op og kigger ikke på målmanden. David (Nielsen red.) er helt oppe at køre og vil have rødt kort og alt muligt. Det reagerer jeg så på, fortæller Kristian Bach Bak, som minder om, at ham og David Nielsen er gamle holdkammerater efter fælles fortid i Midtjylland.

Bach Bak vil dog ikke komme helt ind på ordvalget i duellen under kampen, men giver AGF-træneren, at aarhusianerne godt kunne have fået mere med fra kampen, som FCM vandt 1-0 på et mål af Evander på straffespark i de sidste minutter.

David Nielsen måtte dermed se sit hold tabe, og efter tre runder har AGF ét point. I næste runde møder de Lyngby, mens FC Midtjylland får AaB på menuen.