Video : Tipsbladet
Rygter

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): City vil erstatte Sané med Sociedad-kant

Så er vi klar med dagens rygtebørs, der som altid byder på de varmeste rygter fra de største europæiske ligaer

Mikel Oyarzabal fra Real Sociedad til Manchester City
Note:
 Leroy Sané har gennem hele sommeren været rygtet til Bayern München. Pt lader det ikke til, at en transfer er nært forestående, men skulle det ske, så har Pep Guardiola angiveligt udset sig Real Sociedads 22-årige kantspiller Mikel Oyarzabal som erstatning. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Manchester Evening News

Edin Dzeko fra AS Roma til Inter Milan 
Note:
Det forlyder, at der er en budkrig i gang mellem Juventus og Inter om Manchester Uniteds Romelu Lukaku. Inter forbereder sig dog angiveligt på, hvis Lukaku ikke lander i Milano. Derfor har de eftersigende forhøjet buddet på Romas Edin Dzeko fra 12 mio. euro til 15 mio. euro. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Italia

Jean-Philippe Gbamin fra Mainz til Everton
Note:
Tidligere på tirsdagen sendte Everton Idrissa Gueye til PSG, så der er opstået et hul på midtbanen. Det er de dog allerede ved at udfylde. De har nemlig angiveligt sendt et bud på 23 mio. pung afsted efter Mainz' 23-årige midtbanespiller, Jean-Philippe Gbamin. Mainz forlanger dog 27,5 mio.pund. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Paulo Dybala fra Juventus til Manchester United
Note:
Paulo Dybala har ikke været fast mand i Juventus siden ankomsten af Cristiano Ronaldo, og kan være på vej væk i jagten på spilletid. Juventus har angiveligt bekræftet, at der er tikket bud ind på den 25-årige offensivspiller, og Manchester United meldes meget interesseret i argentineren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Mariano Diaz fra Real Madrid til AS Roma eller Monaco
Note:
Efter Real Madrids store indkøb denne sommer af særligt Eden Hazard er Mariano Diaz kommet i overskud i klubben, og det kan meget vel føre til et skifte. Både Roma og Monaco har angiveligt afgivet bud på den 25-årige dominikanske angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Moise Kean fra Juventus til Everton
Note:
Moise Keans skifte til Everton rykker tættere på. Nu er den unge angriber selv blevet enig med the Toffees om sine personlige forhold, og nu mangler de to klubber blot at blive enige om en pris for 19-årige Kean.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Star

Patrick Cutrone fra AC Milan til Wolverhampton
Note:
Men lange udsigter til fast spilletid i AC Milan søger Patrick Cutrone væk fra klubben, og meldes tæt på at skifte til engelske Wolverhampton. Den 21-årige italienske angriber bekræfter selv sit skifte, som forventes at koste Wolves 20 millioner pund, cirka 163 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Kieran Tierney fra Celtic til Arsenal
Note:
Arsenal nægter at give op i jagten på Kieran Tierney. Efter at Celtic har afvist de to første første bud, har Arsenal nu sendt et tredje bud afsted efter den 22-årige skotske back.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express