Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro henter ny spiller: Kan få debut i dag

Yosef Samuel er ny spiller i Hobro IK, og han kan komme i aktion allerede i dag.

Bare få timer før aftenens opgør mod Silkeborg IF er der nyt på transferfronten fra Hobro IK. Den nordjyske klub kan melde, at man har skrevet kontrakt med amerikanske Yosef Samuel.

Samuel har de sidste uger trænet med som prøvespiller i Hobro IK og spiller kampe i Reserveligaen, og her har han imponeret så meget, at det har udmøntet sig i en fast plads på holdet.

- Yosef har imponeret os i de seneste uger, hvor han har trænet med. Han har vist, at han er en rigtig dygtig spiller med et stort potentiale, og vi håber at potentialet kan forløses her i Hobro IK.

- Vi har set Yosef på flere forskellige offensive pladser, og han har gjort det godt på dem alle. Han kommer godt rundt på banen og er dygtig på bolden, og derudover er han god med begge ben, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Yosef Samuel er udtaget til truppen, der klokken 19.00 spiller mod Silkeborg IF. Amerikaneren føler sig allerede tilpas i et nordjyske med flere landsfæller på holdet.

- Jeg har fået et godt indtryk af klubben, og jeg er glad og taknemlig over at få muligheden for at spille her i Hobro IK. Det er en meget spændende mulighed for mig, og her virker til at være et godt udviklingsmiljø, hvor jeg kan tage store skridt i min udvikling som fodboldspiller, siger Yosef Samuel.

- Jeg er blevet taget godt imod af alle fra første dag, så det har været let at komme hertil. Klubben er som en stor familie, og det har også gjort det let for mig, at der med Emmanuel Sabbi og Christian Cappis er to andre amerikanere i klubben i forvejen. Nu glæder jeg mig bare til at bidrage så meget som muligt til holdet, lyder det fra Yosef Samuel.

Yosef Samuel kommer til at spille med nummer 21 på ryggen.