Vendsyssel henter ny angriber: Jeg er samme type som Sergio Agüero
Foto: Vendsyssel FF
1. division

Vendsyssel henter ny angriber: Jeg er samme type som Sergio Agüero

Vendsyssel FF har hentet angriberen Solomon Safo-Taylor og udstyret ham med en fire-årig aftale.

Vendsyssel FF rykkede i sidste sæson ud af Superligaen, men nordjyderne satser på en hurtig tilbagevenden til Danmarks fineste fodboldselskab, og i de bestræbelser får klubben nu hjælp af den 21-årige angriber Solomon Safo-Taylor.

Vendsyssel FF oplyser, at man har skrevet en fire-årig aftale med ghaneseren, der kommer til Danmark fra Karela United FC i hjemlandet. 

- Solomon er en angriber med rigtig god fart, han er teknisk dygtig og har et lavt tyngdepunkt, der gør ham i stand til at vende på sin direkte forsvarsspiller. I den hjemlige liga har han vist stor målfarlighed og med hans alder tror vi på, at det er en fremtidens mand, som kommer til at bidrage til vores offensiv i de kommende sæsoner. I og med at vi har lavet en lang aftale med Solomon, så er det også med det for øje, at vi skal have gjort ham klar til et videresalg på et tidspunkt, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Hovedpersonen selv glæder sig til for alvor at tage hul på fodboldkarrieren i Danmark. 

- Jeg er meget glad for at være her. Det er en ambitiøs klub med gode faciliteter, og jeg håber, at vi sammen kan rykke op i Superligaen igen. Som fodboldspiller er jeg lidt samme type som Sergio Agüero – uden vi selvfølgelig er på samme niveau. Mit mål for denne sæson er, at jeg skal udvikle mig som spiller, samtidig med, at jeg hjælper holdet med at vinde en masse kampe og score mange mål, siger Solomon Safo-Taylor.

Angriberen har i denne sæson scoret otte mål i 17 kampe for Karela United FC. Han får nummer 9 på ryggen I Vendsyssel FF.