Dagens Spilforslag: Wilson gentager premieremål
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Wilson gentager premieremål

Callum Wilson er især målfarlig på hjemmebane og imod hold fra rækkens nederste halvdel.

Lørdag kl. 16.00
Bournemouth - Sheffield Utd
Callum Wilson scorer
2,25 @ bet365

Sheffield United indleder tilværelsen som Premier League-mandskab på Vitality Stadium, hvor Bournemouth normalt er uden nåde over for lavt rangerende modstandere. The Cherries har blot tabt tre af de sidste to sæsoners 18 hjemmekampe mod hold fra rækkens nederste halvdel, mens statistikken for kampene hjemme mod Bottom Six i samme periode er 8-2-2.

Det skyldes ikke mindst en stærk offensiv, da Bournemouth kun fire gange i sidste sæson måtte forlade Vitality Stadium uden at score, mens det i 10 af hjemmekampe blev til to eller flere scoringer fra offensiven.

En stærkt medvirkende årsag er Callum Wilson, som scorede 14 mål og 12 levere oplæg i sidste sæsons 30 kampe. Især på hjemmebane var Wilson nærgående, og han har da også vist god form med tre scoringer op til sæsonstarten.

27-årige Wilson scorede 12 af sine 14 mål mod hold fra 10.-pladsen og ned i sidste sæson. Det skete for eksempel i premierekampen hjemme mod Cardiff, som Bournemouth vandt med 2-0. Jeg sætter derfor pengene på, at den formstærke Wilson gentager bedriften og byder oprykkede Sheffield United velkommen til Premier League med mål.