Officielt: AC Horsens udlejer Kasper Junker
Foto: Stabæk
Superliga

Officielt: AC Horsens udlejer Kasper Junker

Kasper Junker er blevet udlejet fra AC Horsens til Stabæk i Norge.

AC Horsens skrev transferrekord, da klubben for et år siden betalte 4,5 millioner kroner til AGF for Kasper Junker, men angriberen har indtil videre ikke givet det store afkast i form af scoringer. I 28 kampe er det blevet til tre scoringer for den hurtige angriber, der nu skal score sine mål i norsk fodbold.

Den østjyske Superliga-klub har således udlejet Kasper Junker til Stabæk, hvor han skal slå sine folder i resten af 2019.

-  Kasper Junker har udtrykt ønske om at prøve sig af i den norske liga, og det har vi valgt at imødekomme. Økonomisk er det en rigtig fordelagtig aftale for os som klub, for vi bliver kompenseret rigtig fint fra Stabæk, og de vil betale en større købssum, hvis han gør det godt. På den måde bliver vores investering i Junker dækket ind, og det er vi selvfølgelig glade for, siger Horsens-manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi har kun interesse i, at Junker får stor succes, og jeg har ikke en finger at sætte på ham, for han har ydet en professionel indsats og gjort alt for at vise sig frem. Vi så senest hans kvaliteter i kampen mod Brøndby, og hvis han ikke ender med at skifte til Stabæk, så får vi en fremragende angriber tilbage til AC Horsens.

Angriberen håber at vende tilbage til Horsens med fornyet selvtillid efter et forhåbentligt godt ophold i Stabæk, der har sikret sig en købsoption på Junker og dermed har mulighed for at beholde ham.

- Der opstod den her mulighed for mig, og den har jeg valgt at tage imod, for jeg vil gerne prøve mig af et andet sted end i Danmark. Jeg håber, det kan være med til at udvikle mig som spiller at prøve en anden liga og kultur, og mit håb er at få et rigtig positivt lejeophold her, så AC Horsens får en stærkere spiller tilbage. Min tid i AC Horsens har været lidt op og ned.

- Det var en fornøjelse i efteråret, men foråret gik ikke som forventet, og det påvirkede også mig. Vi har fået en god start på sæsonen, og vi har fundet tilbage til den base, der fungerer så godt for os. Jeg har altid elsket at være i AC Horsens, hvor der er et fantastisk sammenhold, men nu glæder jeg mig også til at prøve kræfter med en anden liga i et andet land, lyder det fra Kasper Junker.

Stabæk er nummer 13 i Eliteserien efter 16 kampe og kæmper dermed for at undgå nedrykning.