Video : Tipsbladet
La Liga

Tidligere Real Madrid-boss: Bale får problemer hvis han ikke skifter

Predrag Mijatovic med en fortid som fodbolddirektør i Real Madrid er ikke i tvivl om, at Zidane og resten af klubben nok skal klare sig, hvis Bale ikke kommer videre. Det er anderledes for waliseren, mener serberen.

I denne sommer har det i stor stil handlet om at få ændret på truppen i Real Madrid som følge af en meget skuffende sæson, hvor hovedstadsklubben var langt efter Barcelona og røg ud af Champions League allerede i ottendedelsfinalen.

Det har betydet, at man blandt andet har hentet stjernespilleren Eden Hazard til klubben, men det har hidtil ikke været muligt at få ryddet så meget ud i truppen, og en spiller som Gareth Bale er der stadig.

Det er dog ikke noget, som Real Madrid skal bekymre sig om. Det fortæller den tidligere Real Madrid-spiller Predrag Mijatovic, som ligeledes har været fodbolddirektør i den spanske storklub.

Det sker i et interview med det spanske medie Cadena SER.

- Hvis Bale bliver, så er det ikke Madrid, der kommer til at have nogen problemer. Det bliver Bale, der kommer til at få problemer. Han er ikke en del af Zidanes planer, fortæller serberen.

Derudover kommer han også ind på mulighederne for, at man kunne sende Luka Modric videre til en anden klub som en del af en større handel, og her påpeger den tidligere Real Madrid-direktør, at man bestemt ikke kan sælge en regerende Ballon d'Or-vinder.

Real Madrid har foruden udskiftning på spillerne også et nyt system på vej i form af en 3-5-2-opstilling til den nye sæson.