Manchester United gav Lampard en mareridtsdebut som Chelsea-træner

Manchester United savnede ikke Romelu Lukaku, da fik en drømmestart på Premier League-sæsonen med storsejr over Chelsea.

Der hang flere ubesvarede spørgsmål over begge hold, da Manchester United og Chelsea indledte klubbernes respektive Premier League-sæsoner søndag aften. De fleste spørgsmål fik Manchester United besvaret takket være en afklapsning på 4-0 af Chelsea.

Blandt andet fik Manchester United svaret på, hvem der skal erstatte Romelu Lukaku, der er blevet solgt til Inter. Marcus Rashford overtog belgierens plads i angrebet og kvitterede med to scoringer heriblandt første halvlegs eneste mål på straffespark.

I anden halvleg satte Manchester United speederen i bund med mål fra Rashford, Anthony Martial og debutanten Daniel James.

Kampen markerede samtidig Frank Lampards debut som Premier League-træner, men altså ikke nogen mindeværdig af slagsen for den nye Chelsea-boss.

Den danske landsholdsstopper Andreas Christensen spillede hele kampen for Chelsea.