Video : Tipsbladet
Superliga

Michelsen forventer mange mål i opgøret mod FC Nordsjælland

Det kan godt blive til en målrig affære, når OB gæster FC Nordsjælland fredag aften, hvis det går efter Jakob Michelsens hoved.

Når OB fredag går på banen mod FC Nordsjælland på udebane, så bliver der gang i den, tror fynboernes cheftræner Jakob Michelsen. Han påpeger desuden, at nordsjællænderne  er dygtige på bolden, hurtige, og at de angriber med mange folk.

Derfor skal der nok blive en del mål, fortæller Michelsen til OB's officielle hjemmeside.

- Det plejer jo at være sådan, når man spiller deroppe, at man også selv kommer til at mange chancer, så jeg forventer en målrig affære mellem to hold, som gerne vil spille fodbold, forudser Jakob Michelsen.

Når man spiller på udebane mod FC Nordsjælland, så kommer man også til at spille på kunstgræs, og selvom det ikke er alles yndlingsmenu, så tager OB-træneren det i stiv arm.

- Grundlæggende har jeg den holdning, at fodbold skal spilles på en god græsbane, men jeg anerkender også, at når vind og vejr er som det er i Danmark, så vil jeg hellere spille på en kunstgræsbane end en dårlig græsbane, siger han og fortsætter:

- Det er ens for begge hold, og det er sådan det er. De har også lige fået anlagt en ny bane, som eftersigende er endnu hurtigere, så det er selvfølgelig specielt, men uanset hvor meget vi brokker os, så laver de den nok ikke om, lyder det fra Jakob Michelsen.

Kampen mellem FC Nordsjælland og OB spilles fredag aften klokken 20, og den sendes direkte på TV3 Sport.