Video : Tipsbladet
Superliga

Ståle Solbakken: Nicklas Bendtner kan ikke hjælpe os

Ståle Solbakken afviser, at det er et tema at hente Nicklas Bendtner til FC København.

FC København risikerer at undvære spidsangriberen Dame N'Doye resten af efteråret, og det har pludselig givet FCK-manager Ståle Solbakken noget at tænke over med to uger tilbage af det igangværende transfervindue. 

Særligt hvis FCK kvalificerer sig til Europa League-gruppespillet, kan der blive brug for en angriber mere i truppen, og det er helt sikkert noget, Ståle Solbakken går rundt og overvejer. 

En gratis én af slagsen kan FCK hente i Nicklas Bendtner, der har fået løbepas af Rosenborg BK, men det bliver heller ikke denne gang, de to parter indgår en aftale, der sender den tidligere danske landsholdsspiller hjem til hovedstaden.

- Vi kender hans situation, men det er en spiller, der nu og her ikke kan hjælpe os på nogen måde i forhold til hans kampsituation, siger Ståle Solbakken i en video, som mediet Copenhagen Sundays har lagt på Facebook.

Nicklas Bendtner trænede i et par omgange med i FC København tilbage i 2016, og angriberen har fastslået, at FCK er den eneste klub, han kan forestille sig at tørne ud for i Danmark.

- Det vil være en enorm ære for mig, inden min karriere stopper, at trække i den hvide FCK-trøje. Men jeg vil ikke tilbage til FC København og ikke kunne give noget, jeg vil ikke være en spiller, der kommer i slutningen af karrieren og ikke føler, jeg kan bidrage. Jeg vil gå ind og være en del af holdet og aktivt hjælpe klubben med erfaring eller mål. Kan jeg det, vil det være en kæmpe ting for mig at trække FCK-trøjen over hovedet, sagde Nicklas Bendtner for halvandet år siden, da han var gæst i radioprogrammet Go' Morgen P3.

Umiddelbart er det svært at forestille sig, at den drøm nogensinde vil gå i opfyldelse for 31-årige Nicklas Bendtner.